23/10/2017

Νέα σεμινάρια δικαστικής, αθλητικής και παιδικής ψυχολογίας από τη Webseminars τον Νοέμβριο!

Σεμινάρια

Ο εκπαιδευτικός φορέας Webseminars ανακοίνωσε τη διεξαγωγή τεσσάρων σεμιναρίων που αποτελούνται από υποενότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμη και ξεχωριστά αν το επιθυμείτε. Ο τρόπος παρακολούθησης είναι μέσω e-learning πλατφόρμας. Τα προγράμματα είναι τα εξής:

1) ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Έναρξη 4 Νοεμβρίου – Λήξη 26 Νοεμβρίου

2) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
Τετάρτη 1 Νοεμβρίου , 18:00 μμ
Το επιθετικό παιδί
Αιτίες και μορφές παιδικής επιθετικότητας. Διαταραχές διαγωγής. Ποιος είναι ο ρόλος του γονέα και πως επηρεάζει την συμπεριφορά του παιδιού. Κλινική εικόνα. Τρόποι διαχείρισης και οριοθέτηση.

3) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 10:00πμ
Επικοινωνία προπονητή-γονέων
(Καθορισμός των στοιχείων επικοινωνίας με τους γονείς, η σημασία της πρώτης συνάντησης, τύποι γονέων και διαχείρισή τους, ο ρόλος των γονέων στον αθλητισμό)

4) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CRIMINAL PROFILING
4 & 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπόλοιπες υποενότητες των σεμιναρίων εδώ.

Η Webseminars προσφέρει τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ είτε LIVE είτε σε VIDEO on Demand σε ώρες που σας βολεύει. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Αιτήσεις - εγγραφές δεκτές έως την συμπλήρωση των θέσεων. Σε όλους τους συμμετέχοντες δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης για όλα τα προγράμματα που παρέχει.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας