17/10/2017

Δωρεάν Σεμινάριο «Growth Hack your Hardware Startup!» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

ΙΕΚ

Ο Τομέας Πληροφορικής και ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο με θέμα: «Growth Hack your Hardware Startup!», την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 12.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.  Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Βαγγέλης Νομικός, συνιδρυτής της καινοτόμας εταιρείας Turnand. To growth hacking ή growth marketing αποτελεί ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα συζήτησης αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο επιχειρηματικό και τεχνολογικό οικοσύστημα.

H Turnand έχει αναγνωριστεί από το περιοδικό τεχνολογίας της Wall Street Journal, και τον Christopher Mims, και βραβεύτηκε στο «Startup / Scaleup» powered by Papastratos σαν Startup / Product of the Year 2017.

Το σεμινάριο έχει στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες:
• Τί είναι το growth hacking
• Τι εφαρμογές μπορεί να έχει σε μια Hardware Startup
• Καλές πρακτικές μέσα από την πορεία της Turnand
• Lean startup τεχνικές

Το σεμινάριο απευθύνεται σε : σπουδαστές και φοιτητές Οικονομίας και Διοίκησης, Πληροφορικής, ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να μάθουν μοναδικά insights το πώς να «χακάρουν» την ανάπτυξη μιας εταιρείας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

Διαβάστε επίσης