13/10/2017

Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση στο Gamification από το ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ

ΙΕΚ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο των Δέλτα Professional Courses διοργανώνει ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης για το “Gamification”.
 
Το ταχύρυθμο πρόγραμμα διαρκεί 20 ώρες, (1 εβδομάδα). Τα μαθήματα θα διεξαχθούνστο διάστημα 30 Οκτωβρίου έως και 3 Νοεμβρίου, και ώρες 17:00-21:00.
Τόπος διεξαγωγής: Κεντρικό κτίριο ΙΕΚ Δέλτα, Ερμού 45, πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη.
 
Εισηγητής του προγράμματος είναι οgamification designer και συνεργάτης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ κ. Βασίλης Γκογκίδης. Ο κ. Γκογκίδης εργάζεται στην εταιρία Gamification+, είναι αντιπρόσωπος του GamFed και διοργανωτής του Thessaloniki Gamification Meetup, ενώ διεξάγει δημόσιες ομιλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα γύρω από τη σύγχρονη τεχνική του Gamification.
 
Στο ταχύρυθμο πρόγραμμα Gamification μεταξύ άλλων θα συζητηθούν: Οι μηχανισμοί παιχνιδιών (GameMechanics), οι κατηγορίες παικτών (PlayerTypes), τα εργαλεία σχεδίασης (Frameworks), καθώς και η δημιουργικότητα – storytelling, ενώ θα πραγματοποιηθεί workshopσχεδιασμού ιδέας.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να καταρτιστεί γύρω από μια σύγχρονη τεχνική σχεδίασης και να αποκτήσει γνώσεις για το πώς το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λύση σε καθημερινά ζητήματα: στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες που ασχολούνται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στη διοίκηση, στοmarketing και στις πωλήσεις, καθώς καισεσπουδαστές και αποφοίτους σχολών Πληροφορικής και Marketing.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο site του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ή τηλεφωνικά στο 2310226318.
 
Δηλώσεις Συμμετοχής ως τις 23 Οκτωβρίου, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
 
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Επιπέδου 2, ΔΕΛΤΑ. 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.