06/10/2017

Νέο σεμινάριο Τεχνικών Πωλήσεων τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Σεμινάρια

Για όσους ασχολούνται με Πωλήσεις της πρώτης γραμμής
... επειδή το παλιό μοντέλο Πωλήσεων πλέον δε λειτουργεί !

Θυμάμαι ακόμα το «χαστούκι» που ένιωσα όταν κάποτε μου έκαναν αυτή την ερώτηση. Ήταν αδύνατο να εντοπίσω τα λάθη μου … δεν ήξερα που παν’ τα τέσσερα (άσχετο αν η κάρτα μου έγραφε Υπεύθυνος Πωλήσεων) … Πόσο μάλλον να βρω το σημαντικότερο λάθος … αφού δεν ήξερα με ποιο κριτήριο να αξιολογήσω τα λάθη μου. «Τι δουλειά έχω στις Πωλήσεις αν δεν μπορώ να απαντήσω σε μια τόσο απλή (???) ερώτηση» σκέφτηκα …

Σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα, αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου ερωτήσεις. Στις Εκπαιδεύσεις Πωλήσεων που κάνω, ζητάω από τους συμμετέχοντες να σημειώσουν το σημαντικότερο λάθος που πιστεύουν ότι κάνουν στις Πωλήσεις. Ωστόσο, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω ζητήσει να μου το διαβάσουν … Ποτέ … και ούτε σκοπεύω να το κάνω στο μέλλον!

Επειδή, πραγματικά δεν έχει σημασία!
Σημασία έχει ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ για αυτό το λάθος!
Πώς μπορείς να το διορθώσεις για να βελτιωθείς.
Ευτυχώς, τα νέα είναι καλά!
Η Εξίσωση της Επιτυχίας στις Πωλήσεις λύθηκε!
Πλέον είναι γνωστό τι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κάνουμε, όταν πραγματικά ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε επιτυχία στις Πωλήσεις.

Την Πέμπτη 12/10/2017, κοντά μας στο Divani Palace Acropolis Hotel, ο κ. Ζεϊμπέκης Νεκτάριος, Εξειδικευμένος Σύμβουλος με 25ετή εμπειρία και σπουδές Marketing & Διοίκηση Πωλήσεων, σε ένα διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Πωλήσεων με θέμα:

«Τεχνικές Έξυπνου Πωλητή
…Re-brand your Sales brand»

Η αναθεώρηση του τρόπου με τον οποίο αυτο-προσδιοριζόμαστε επαγγελματικά στο χώρο των Πωλήσεων ή διαφορετικά το επαγγελματικό μας re-branding.

• Να διαλευκανθεί το ερώτημα … «Αν θέλω την επιτυχία στις πωλήσεις, θα βρω μια καλή μέθοδο πωλήσεων να ακολουθώ;» ή «Αν βρω μια καλή μέθοδο πωλήσεων να ακολουθώ, θα βρω την επιτυχία στις πωλήσεις;»
• Να παρουσιαστούν τα συστατικά και το σκεπτικό της επιτυχίας στις πωλήσεις καθώς και η εφαρμογή της μεθοδολογίας πωλήσεων που, εφόσον ακολουθούμε καθημερινά, μπορεί να βελτιώνει τις επιδόσεις μας.
• Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης Πωλήσεων που προτείνουμε, προσεγγίζουμε την κατάρτιση στις Πωλήσεις της πρώτης γραμμής!…

ΒΡΑΒΕΙΟ: Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πωλήσεων “re-brand your Sales brand” του κ. Ζεϊμπέκη Νεκτάριου βραβεύτηκε με το Bronze Βραβείο στα Sales Excellence Awards 2017 στην κατηγορία βραβείων «9. Υπηρεσίες & Λύσεις Πωλήσεων» στις 29.03.2017.

Το 7ωρο Διαδραστικό σεμινάριο απευθύνεται σε:
Άτομα που ασχολούνται με Β2Β Πωλήσεις, ανεξάρτητα από εμπειρία ή θέση …
• Πωλητές Β2Β προϊόντων ή υπηρεσιών
• Υπεύθυνους ομάδας πωλητών
• Ελεύθερους επαγγελματίες
• Επιχειρηματίες

Εισηγητής: κ. Ζεϊμπέκης Νεκτάριος
Εξειδικευμένος Σύμβουλος με σπουδές Marketing & Διοίκηση Πωλήσεων, με 25ετή εμπειρία σε πολυεθνικές Διαφημιστικές εταιρείες, μεγάλους Τηλεοπτικούς σταθμούς και Εμπορικές επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια βοηθά όσους ασχολούνται με τις Πωλήσεις πρώτης γραμμής, να ενισχύσουν γνώσεις και ικανότητες που θα τους ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές τους.

*ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ = Ειδική τιμή συμμετοχής!*

Πληροφορίες & Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211- 4110533 & 210 – 6147341
Fax: 211-4110533
Email: info@euepixeirein.gr – Site: www.euepixeirein.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας