16/09/2017

Δωρεάν θεματικά σεμινάρια για ισχυρό βιογραφικό στο Employability Fair 2017 του Mediterranean College

Προπτυχιακά

Mediterranean College
Employability Fair 2017
Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν νέους συνεργάτες.
Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς;

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 (11π.μ.- 8μ.μ.)
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Αίθουσα Δ10 - Αμφιθέατρο Αθήνα 984

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 για 5η συνεχόμενη χρονιά! Ο θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean College.

Από τις 11π.μ. έως τις 8μ.μ., στη Αίθουσα Δ10 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας σε περιμένει, προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά.

Οι 37 μεγαλύτερες ελληνικές & πολυεθνικές εταιρίες προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής. Ένα CV Centre & Career Counselling - powered by ISON Psychometrica με δωρεάν τεστ αξιολόγησης, συμβουλευτική καριέρας και δημιουργία βιογραφικού θα λειτουργεί στο δεύτερο επίπεδο της Αποθήκης, ενώ στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 984 θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα ΔΩΡΕΑΝ θεματικά σεμινάρια** για τα οποία θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο desk του Mediterranean College σε περιμένουν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι εκπαίδευσης προκειμένου να σε ενημερώσουν για τα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολλέγιο αλλά και να σε καθοδηγήσουν για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό 10 υποτροφιών σε μεταπτυχιακά και προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης του Mediterranean College.

Το Employability Fair 2017, η διοργάνωση - θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας που πρώτο θεσμοθέτησε το Mediterranean College, θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 11π.μ. έως 8μ.μ. στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών:

OTE ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SOLUTIONS, NOVA-FORTHNET, GRECOTEL, WIND, YES HOTELS, ATTICA, ISON PSYCHOMETRICA, PUBLIC, STARBUCKS, TGI FRIDAYS, DHL, MEDIAMRKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, TUI, WURTH, EXPEDIA, ORPHEE BEINOGLOU, ICAP, SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ INTERAMERICAN, ΕΑΒ, FARANTOURIS, MANPOWER, METLIFE,

ADECCO, ENTRUST, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EXCELLENTIA, FAMAR, GRAND THORNTON, TRENKWALDER, ΑΓΚΑΛΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, AIESEC, PRINTEC.

Δήλωσε κι εσύ ΣΗΜΕΡΑ τη συμμετοχή σου σε μια από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις Καριέρας που διοργανώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα από Κολλέγιο.

Mediterranean College-5ο Employability Fair

Ένας κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ενωμένος μαζί σου! www.mc-employability.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

BUSINESS & EMPLOYABILITY
12.00-13.00 Personal branding και social media: Διαμορφώνοντας την εικόνα μας ως υποψήφιοι
Αγάπη Μαναριώτη, PhDc., MBA, ACIM Marketing and social media specialist The Brand Love, University of Nicosia
Περιγραφή: Όταν είμαστε σε αναζήτηση εργασίας, τα social media μπορούν να είναι η λύση ή το πρόβλημα. Η εικόνα μας, στον πραγματικό και στον ψηφιακό κόσμο, μπορεί να είναι ακόμη και πιο καθοριστική από τα τυπικά μας προσόντα, ειδικά σε κλάδους με αυξημένο ανταγωνισμό. Ποια είναι, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το «προσωπικό μας brand» ελκυστικό;

PSYCHOLOGY
13.00-14.00 Συναισθηματική Νοημοσύνη: Κατανοώντας "με την καρδιά μας", μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα
Νικολέττα Καμβά, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Περιγαρφή: Η προσέγγιση πως η ευφυία μας εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα πολλών ικανοτήτων μας, είναι πλέον στις μέρες μας κοινά αποδεκτή. Αφού διερευνήσουμε το σύνολό τους, θα σταθούμε στη Νοημοσύνη της "καρδιάς" και των συναισθημάτων και πώς μπορεί αυτή να συμβάλλει στη λειτουργικότητά μας με τρόπο μοναδικό, ανοίγοντας νέους διαύλους ουσιαστικής επαφής και επικοινωνίας.

EMLOYABILITY
14.00-15.00 Προσεγγίζοντας με αποτελεσματικό τρόπο την αγορά εργασίας
Αρετή Μυστηρούδη, Talent & Career Management Expert, ManpowerGroup
Περιγαρφή: Το workshop απευθύνεται σε νέους και νέες που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας ή επιθυμούν την αλλαγή εργασίας, παρέχοντάς τους, κάποιες βασικές αρχές επαγγελματικής καθοδήγησης και σημαντικά εργαλεία που πρέπει να αναπτύξουν ώστε να διεκδικήσουν ευκαιρίες απασχόλησης με επιτυχία. Συγκεκριμένα, στο workshop, οι συμμετέχοντες πρόκειται να ενημερωθούν για θέματα όπως η σημασία της προώθησης του εαυτού μας, η υιοθέτηση της σωστής στρατηγικής για την εύρεση εργασίας, τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

EDUCATION
17.00–18.00 Προσχολική Αγωγή, Ειδική Αγωγή και Επαγγελματικές Προοπτικές: Το παρόν και το μέλλον των Επιστημών της Αγωγής στην Ελλάδα
Ναταλία Ζέτου, ΜΑ, Νηπιαγωγός στη Σχολή Μωραΐτη, Καθηγήτρια Mediterranean College Δρ. Σοφία Χαρίτου, ΕΕΔΙΠ ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, Καθηγήτρια Mediterranean College
Περιγραφή: Το επάγγελμα του παιδαγωγού και του ειδικού παιδαγωγού προσφέρει πολλές και ποικίλες προοπτικές απασχόλησης. Εκτός από τις δομές προσχολικής ή ειδικής αγωγής, οι σύγχρονες μέθοδοι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, η συνεργασία με εκδοτικούς οίκους στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας και η ανάπτυξη των μουσείων και των κέντρων πολιτισμών με εκπαιδευτικές δράσεις και προγράμματα, προσφέρουν εναλλακτικές μορφές απασχόλησης, διευρύνοντας τις επιλογές των παιδαγωγών στη σύγχρονη δύσκολη ελληνική αγορά εργασίας. Ποια είναι, λοιπόν, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος παιδαγωγός; Πώς μπορεί να ενισχύσει τις δεξιότητες και τις ικανότητές του; Ποιο είναι τελικά το παρόν και το μέλλον των Επιστημών της Αγωγής στην Ελλάδα

TOURISM & HOSPITALITY
18.00-19.00 Η εξέλιξη της Τουριστικής Κίνησης στην Ελλάδα: Οι ευκαιρίες απασχόλησης και ο ανταγωνισμός με άλλες χώρες
Μάρκος Λαμπίρης, Business Development Director, Zeus International
Περιγραφή: Η δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού μας και οι προοπτικές που δημιουργούμε για τα επόμενα χρόνια καθιστούν την Ελλάδα ένα πολύ ελκυστικό προορισμό για νέες επενδύσεις υψηλής απόδοσης. Με ρεκόρ 17ετίας στις νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, το πεντάμηνο του 2017, Ο Τουρισμός αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και επένδυση για το μέλλον.

COMPUTING
19.00-20:15 StartUps Τεχνολογιών Αιχμής: Μπορεί η Ελλάδα να ξεχωρίσει;
Παύλος Σταύρου, CTO, Co-founder Muse Robotics Inc. Γιάννης Κουμουνδούρος Game Developer Monsters
Περιγραφή: Ο δρόμος προς την επιτυχία για επιχειρήσεις τεχνολογιών αιχμής στην Ελλάδα με πρόσβαση στην αξιοκρατική, παγκόσμια αγορά. Ρομποτική επανάσταση, video games και η αλλαγή στο τοπίο της ελληνικής αγοράς. Τρόποι δικτύωσης στο industry με πρακτικές συμβουλές και links.

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708 www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

Διαβάστε επίσης