14/09/2017

Προκήρυξη υποτροφίας από το Alba & το Kariera.gr για τους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2017

Μεταπτυχιακά

Το ALBA σε συνεργασία με το kariera.gr προσφέρει για πέμπτη χρονιά μια υποτροφία σε έναν από τους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2017

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece θα βρίσκεται στις Ημέρες Καριέρας 2017, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά τη μεγάλη αυτή συνάντηση εταιριών και εκπαιδευτικών οργανισμών με στελέχη, σπουδαστές και ενδιαφερόμενους.

Αναγνωρίζοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της εργασίας και την αναγκαιότητα της εκπαιδευτικής εξέλιξης, το ALBA θέλει να δείξει έμπρακτα την στήριξή του σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και επιθυμούν να σπουδάσουν. Με κύριο στόχο την δημιουργία νέας γνώσης αλλά και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το ALBA, μαζί με το kariera.gr, θα προσφέρουν για πέμπτη συνεχόμενη φορά τη δυνατότητα σε ένα από τους συμμετέχοντες, ο οποίος ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resources Management.

Λίγα λόγια για την Υποτροφία:
Η υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic HRM(κόστος προγράμματος 12.500€), αφορά αποκλειστικά στην ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους
• με χαμηλό εισόδημα
• ανέργους
• άτομα με ειδικές ανάγκες
• άτομα πολύτεκνων οικογενειών

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα όπως αυτά περιγράφονται στην ιστοσελίδα και να επισκεφθούν τις Ημέρες Καριέρας 2017.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2018 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται απογευματινές ώρες (18:00-22:00) και κάποια σαββατοκύριακα, διευκολύνωντας έτσι τους συμμετέχοντες που εργάζονται ταυτόχρονα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων, που θα λάβουν από τους διοργανωτές, με email στο mshrm@alba.edu.gr και παράλληλα να υποβάλλουν την αίτηση για το μεταπτυχιακό ηλεκτρονικά μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σόφη Δημητριάδου, τηλ.: 210 8964531 (εσωτ. 2250), e-mail: mshrm@alba.edu.gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.