08/09/2017

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας «υπογράφει» το πρώτο Youtube Station στην Ελλάδα

ΙΕΚ

Το πρώτο YouTube station στην Ελλάδα είναι γεγονός και είναι powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με την «υπογραφή» του Κώστα Χαρδαβέλλα, Ακαδημαϊκού Διευθυντή του Media School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Για 1η φόρα στην Ελλάδα, δύο κορυφαίοι Youtubers, ο Jovani Rozi (John Rozakis) και o Tsach (Κωνσταντίνος Τσάχαλος), συνεργάζονται σε ένα project πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.

Και για 1η φορά στην Ελλάδα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ένας από τους πλέον καταξιωμένους δημοσιογράφους της χώρας μας με δημοσιογραφική εμπειρία 40 ετών, προετοιμάζει στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ τους δημοσιογράφους του μέλλοντος, δοκιμάζοντας και εφαρμόζοντας στα προγράμματα σπουδών του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ το ισχυρό αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης: το YouTube, μέσα από το πρώτο YouTube Station της χώρας μας.

Οι νέοι που θα επιλέξουν να σπουδάσουν Δημοσιογραφία και Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, πέρα από το γεγονός ότι προετοιμάζονται από έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους για να γίνουν οι αυριανοί πρωταγωνιστές στα κλασικά ΜΜΕ- τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά- αποκομίζουν παράλληλα, μεγάλη εμπειρία στα socialmedia και το YouTube, καθώς έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να σπουδάζουν στο μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που διαθέτει Υοu Tube Station!

Πάνω από 3.000 εθελοντές, σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, θα πάρουν μέρος στις επικές φάρσες που θα πραγματοποιηθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στους χώρους της σχολής, αλλά και σε μια σειρά από κοινωνικά πειράματα που έχουν στόχο να αναπτύξουν το νέο πρωτοποριακό project των Youtubers: το «Educate Greece».
Δήλωσε συμμετοχή και γίνε βασικό μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας που φτιάχτηκε ποτέ στο διαδίκτυο!

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ YOUTUBE ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες στα sites ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ΙΕΚ STUDIES και:
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Διαβάστε επίσης