21/08/2017

Σπούδασε Δημοσιογραφία & Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δίπλα στους κορυφαίους

ΙΕΚ

Θέλεις να μεταφέρεις τον παλμό των γεγονότων με αντικειμενικότητα αλλά και μέσα από τη δική σου οπτική γωνία. Βρες αυτό που σου ταιριάζει στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και σπούδασε Δημοσιογραφία & Αθλητική Δημοσιογραφία δίπλα στους κορυφαίους, σε Αθήνα & Πειραιά.

Ο Τομέας ΜΜΕ του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στελεχώνεται από τα πιο γνωστά ονόματα της Δημοσιογραφίας και της Αθλητικογραφίας που είναι έτοιμα να σου μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ρεκόρ Επαγγελματικής Αποκατάστασης
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κατέχει ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης την περίοδο της κρίσης. Επτά στους δέκα αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει, σύμφωνα με έρευνα της ALCO (Ιούλιος 2016), για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης.

Μοναδικό Επιτελείο Καθηγητών
Η Σχολή Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συγκεντρώνει μια ομάδα κορυφαίων δημοσιογράφων με τεράστια εμπειρία στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης: Γιώργος Αυτιάς, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Μάγδα Τσέγκου, Στέφανος Δάνδολος συνθέτουν την πιο δυναμική ομάδα.Στη Σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας διδάσκουν καταξιωμένοι αθλητικογράφοι με επικεφαλής τον Βασίλη Σκουντή: Βαγγέλης Ιωάννου, Χριστίνα Βραχάλη, Γιώργος Λιώρης συνθέτουν την DreamTeam της αθλητικογραφίας με τεράστια εμπειρία και απήχηση.

Πληροφορίες-Εγγραφές:
-ΑΘΗΝΑ Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος, Τηλ.: 210 3806166
-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 4190854
e-mail: info@omiros.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.