18/07/2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το MEDITERRANEAN COLLEGE δίνουν ραντεβού στο Lake Party Trichonida!

ΙΕΚ

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ 20 & 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

Θέλεις μουσική; Θέλεις χορό; Θέλεις διασκέδαση; Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College, αποκλειστικοί Χορηγοί Εκπαίδευσης στο Lake Party Trichonida, δίνουν ραντεβού με τη νεολαία για ένα μαγικό διήμερο διασκέδασης, την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Ιουλίου, στο Κτήμα Πιθάρι (Λίμνη Τριχωνίδα), προσφέροντας παράλληλα 5 διπλές προσκλήσεις για το party!

Μπες στη σελίδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ , συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πάρε μέρος αυτόματα στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Lake Party Trichonida... Το ραντεβού που κανείς δεν θέλει να χάσει!

Με σύνθημα την αγάπη για lake sports (lake volley, κ.ά.), αλλά και με το πάθος για διασκέδαση, το LakeParty ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους υποστηρικτές του από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με δυνατή μουσική από συγκροτήματα και DJ setson stage!

Πέμπτη 20 Ιουλίου
Τα Υπόγεια Ρεύματα έρχονται στο LakeParty, δίνοντας την εκκίνηση για το φετινό καλοκαίρι! Με τη σειρά του ο μοναδικός τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης & B–movies,έρχεται να μας ξυπνήσει κάθε γλυκιά ανάμνηση, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μεταγενέστερη διαδρομή του.

Παρασκευή 21 Ιουλίου
ΜΠΛΕ και ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ μαζί, σε μια μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος. Ένα reunion - έκπληξη που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Στη συνέχεια, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα συναντούν την Ήβη Αδάμου και μαζί ταξιδεύουν το κοινό του Lake Party σεένα εκρηκτικό, καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό!

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί...

Ο Consoul Trainin ανεβαίνει στην σκηνή και τα decks παίρνουν φωτιά! Μαζί του ο Γιώργος Γαϊτάνος, συνοδεύοντας με το βιολί του, και ο Πέτρος Πυλαρινός με τη φωνή του.
Από τη μεγάλη παρέα του LakeParty δεν θα λείπει ο resident dj Nick Katsigiannis,που συνεχίζει μαζί μας για έβδομη συνεχή χρονιά!

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου από τον διοργανωτή κ.Γιώργο Λάμπρη,η οποία επεφύλλασε μια ακόμα μεγάλη έκπληξη! Οπολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκηςδίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στο Lake Party, στη Λίμνη Τριχωνίδα, την Παρασκευή 25 Αυγούστου!#savethedate #lakers.

Lake Party λοιπόν με Χορηγούς Εκπαίδευσης το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College! Εσύ θα λείπεις;;
Ηπροπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε. Προλάβετε τις προσφορές και κερδίστε δωρεάν μια επιπλέον είσοδο!

Σημεία διανομής εισιτηρίων:
- Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα
- Πιθάρι στο Αγρίνιο
- «Γερμανός» Αγρίνιο
- «Γερμανός» Μεσολλόγγι
- Αστικά Κτέλ Αγρινίου
- Online Ticketing

Θα υπάρχουν, επίσης, δρομολόγια Αστικών Λεωφορείων από και προς το χώρο του Lake Party, που τα προτείνουμε όπως πάντα για τη δική σας ασφάλεια.

Facebook Event

Για περισσότερες πληροφορίες:
Official site Lake Party
• E-mail for more info: info@lakeparty.gr
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Διαβάστε επίσης