28/6/2017

Pre-registration για Μεταπτυχιακές σπουδές στο Hellenic American College

Μεταπτυχιακά

Επωφελήσου με 30% μείωση στα δίδακτρα* του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών της επιλογής σου και ενδυνάμωσε το επίπεδο των Αγγλικών σου με δωρεάν παρακολούθηση μαθήματος, καταθέτοντας την αίτησή σου έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Hellenic American College συνδυάζουν επιτυχώς τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων που θα χρειαστείς για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Ως σπουδαστής σε ένα από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματά του Hellenic American College θα αναπτύξεις αναλυτική και κριτική σκέψη, θα διευρύνεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και θα λάβεις εκτενή πρακτική εκπαίδευση στον κλάδο που έχεις επιλέξει. Επιπλέον, θα ευαισθητοποιηθείς σε θέματα δεοντολογίας του εκάστοτε επιστημονικού κλάδου και θα εξασκηθείς στη χρήση των εργαλείων και τεχνολογιών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες.

*Η εν λόγω μείωση προσφέρεται στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Hellenic American College και αφορά υποψήφιους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια εισαγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες - Εκδήλωση ενδιαφέροντος: HAEC

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.