15/06/2017

ΑΚΜΗ Graduation Fashion Show 2017 - Η μόδα γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη σας προσκαλεί στο ετήσιο Graduation Fashion Show.

Σε ένα φανταστικό χώρο, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, στο Ocean Pool Bar στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα εκτυλιχθεί το πιο colorful & wild party.

Δίπλα στο υγρό στοιχείο, με φόντο το φως του φεγγαριού, θα διαδραματιστεί το πιο λαμπερό catwalk όπου θα αναβιώσουν οι 70’s τάσεις, για να συναντήσουν το exotic look με jungle στοιχεία! Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ λένε «όχι» στο γκρίζο της πόλης και στη μονοτονία, τονώνοντας το πάθος τους για θετική ενέργεια. Γιατί η δυναμική εισβολή του jungle effect στην καθημερινότητά μας συμβολίζει όλα αυτά που έχουμε χάσει και θέλουμε να κερδίσουμε ξανά. Με άλλα λόγια, τον κήπο της δικής μας Εδέμ. Το event θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη.

Παρόμοιο και το σκηνικό στην Αθήνα την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 20.00. Στο πανέμορφο campus του Metropolitan College στο Μαρούσι, οι μελλοντικοί σχεδιαστές α’ έτους, αντλούν την έμπνευσή τους από κάτι… που θαυμάζουν και αγαπούν…μια εποχή, ένα χρώμα, ένα πρόσωπο, μια ιστορία, μια πόλη…

Τα πράγματα διαφοροποιούνται λίγο για τους graduating students, που η έμπνευσή τους είναι ανάμεσα στο Oriental , Ethnic και Japanese εκεί που η Aνατολή μπερδεύεται με την Ασία και το άρωμα λουλουδιών αφήνει αέρινες και ρομαντικές εντυπώσεις μέσα σε μια multi ατμόσφαιρα…. με δυναμικό τελικά, χαρακτήρα!

Ένα δροσερό – λαμπερό πρόσωπο, όπως ακριβώς ταιριάζει στους δημιουργούς νέας γενιάς, η Ιλένια Williams θα παρουσιάσει το Fashion Show. Η αγαπημένη δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του MAD θα δώσει μία ακόμη νότα – φρεσκάδας στο πολυαναμενόμενο event.
Η Μόδα βρήκε τη σχολή της … Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα!!

FASHION SHOW IEK AKMH ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
OCEAN CLUB: Οδυσσέα Ελύτη 1, Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Bonus Events: Dance Show & Body Painting
Special Guests: Sergio T., Queen G.
Live Performance: Dim Gerrard & Evangelia Mylou
+ διαγωνισμοί με πλούσια δώρα
Doors Open: 20.00
Join the event

FASHION SHOW IEK AKMH ΑΘΗΝΑ:
METROPOLITAN COLLEGE
Σωρού 74, Μαρούσι
Είσοδος Ελεύθερη - Doors Open: 20.00
Join the event

Διαβάστε επίσης