14/06/2017

Έκθεση Σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ… «από καρδιάς», την Πέμπτη 15/6 στην Αθήνα

ΙΕΚ

Αφιερωμένη στην Υγεία της Καρδιάς θα είναι η Έκθεση Σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 18.00,στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πατησίων 31.

Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα βάλουν τα δυνατά τους για να εκπλήξουν ευχάριστα γονείς και φίλους, με τις εργασίες και τις δημιουργίες τους, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχεται στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Εργασίες εμπνευσμένες από την«Υγεία της Καρδιάς», θα παρουσιάσουν οι σπουδαστές:
Δομικών έργων, Γραφιστικής, Διακόσμησης, Παιδαγωγικών, Εργοθεραπείας, Πληροφορικής, Ηχοληψίας, Διαιτολογίας, Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Νοσηλευτικής,Φαρμάκων & Καλλυντικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ζαχαροπλαστικής, Δημοσιογραφίας, Security, Τουρισμού.

Εξάλλου, οι σπουδαστές Ναυτιλιακών και Διοίκησης - Οικονομίας θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους από το πρόγραμμα της κορυφαίας βρετανικής πιστοποίησης NCFE!

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.