06/06/2017

MSc in Sustainable Agriculture and Business από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Μεταπτυχιακά

Η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στο αντικείμενο «Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Sustainable Agriculture and Business) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Η διδασκαλία των μαθημάτων των Προγραμμάτων Σπουδών γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, ενώ το Π.Μ.Σ. «Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Sustainable Agriculture and Business) θα διεξαχθεί μέσω ευέλικτων μορφών μάθησης που θα συνδυάζουν την παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Α.Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Το Π.Μ.Σ. «Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις» (MSc in Sustainable Agriculture and Business) έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου σε θέματα λειτουργίας, ανάπτυξης και διοίκησης γεωργικών μονάδων κάθε κλίμακας εντός του πλαισίου των σύγχρονων τεχνολογιών παραγωγής και διάθεσης αγροτικών προϊόντων καθώς και των σύγχρονων μορφών διοίκησης. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και σε στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στα εν λόγω πεδία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017 ή μέχρι την κάλυψη των θέσεων, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρουν εδώ.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.