29/05/2017

Προκήρυξη μεταπτυχιακών από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Μεταπτυχιακά

Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση των ακόλουθων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στο αντικείμενο «Κλασική Αρχαιολογία και Αρχαία Ιστορία της Μακεδονίας» (MA in the Classical Archaeology and the Ancient History of Macedonia) και στο αντικείμενο «Μαύρη Θάλασσα και Ανατολική Μεσόγειος» (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Το Π.Μ.Σ. «Κλασική Αρχαιολογία και Αρχαία Ιστορία της Μακεδονίας» (MA in the Classical Archaeology and the Ancient History of Macedonia) έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στην αρχαιολογία , ιστορία στην περιοχή της Αρχαίας Μακεδονίας. Η εξειδίκευση των γνώσεων πάνω σε θέματα αναφορικά με το δημόσιο και τον ιδιωτικό βίο στην αρχαία Μακεδονία και γενικά τον πολιτισμό (θεσμοί, τέχνη, θρησκεία, διάλεκτοι) στο χώρο της Μακεδονίας και τον ελληνιστικό κόσμο. Γενικά, η σφαιρική εμβάθυνση στη μελέτη της αρχαίας Μακεδονίας και της ακτινοβολίας του πολιτισμού της, σε ένα ίδρυμα που βρίσκεται στην καρδιά της ίδιας της Μακεδονίας και δίπλα στους αρχαιολογικούς της χώρους.

Το Π.Μ.Σ. «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies) έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στην αρχαιολογία, τη νεότερη και σύγχρονη ιστορία και διπλωματία, και γενικά τον πολιτισμό των λαών και των χωρών στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι 10 Οκτωβρίου 2017 (ή μέχρι την κάλυψη των θέσεων) στη Γραμματεία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από την Programme Μanager και τη Γραμματεία της Σχολής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. (τηλ. 2310– 807529, 807519 email: infosoh@ihu.edu.gr).

ΠληροφορίεςΔιεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.