24/05/2017

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ τιμά την Εθνική Ομάδα του Eurobasket 1987

ΙΕΚ

Εθνική μπάσκετ. Η επίσημη αγαπημένη, 30 χρόνια μετά!

Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φασούλα και τα άλλα παιδιά… έγινε η αρχή στο Eurobasket του 1987.Μια εθνική ομάδα που αγαπήθηκε όσο καμία κι έκανε το μπάσκετ ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα.

2017: 30 χρόνια μετά, η θρυλική ομάδα που κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο θα ενωθεί και πάλι για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι.

Τα τμήματα Αθλητικής Δημοσιογραφίας& Προπονητικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την καθοδήγηση και παρουσίαση του καθηγητή και καταξιωμένου αθλητικογράφου, Βασίλη Σκουντή, διοργανώνουν εκδήλωση-βράβευση των αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ’87.

Οι αθλητές που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για το μπάσκετ στην Ελλάδα θα βρίσκονται την Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα: 19.00, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στον Πειραιά (Αλκιβιάδου122) και θα μιλήσουν για τη μοναδική εμπειρία που άλλαξε τον αθλητισμό στη χώρα μας.

Είσοδος Ελεύθερη

Συμμετέχουν τα αθλητικά σωματεία: Πανιώνιος, Πρωτέας Βούλας, Μίλωνας, ΑΟΠΦ, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Αμύντας

Facebook Event

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.