23/5/2017

1η Γιορτή Εκπαίδευσης στον Πειραιά με τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ

Η 1η Γιορτή Εκπαίδευσης… στον Πειραιά είναι γεγονός και φέρει τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.

Η διήμερη γιορτή, που διεξάγεται στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας, ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 11.30 στο Πασαλιμάνι με παρουσιάσεις, workshops, διαγωνισμούς μαγειρικής, bodypainting, tattoo art, happenings, μουσική, κέφι, δώρα και πολλές εκπλήξεις στα 15 περίπτερα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ & του Aegean College.

Πλούσια εδέσματα και γλυκές δημιουργίες από τα Τμήματα Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, επαγγελματικό μακιγιάζ, tattooart και bodypainting από τους σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς, workshopsκαι παρουσιάσεις από τα Τμήματα Πληροφορικής, Ναυτιλιακών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αυτοματισμών και Τουρισμού, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους λιλιπούτειους επισκέπτες από τον Τομέα Παιδαγωγικών & Εργοθεραπείας, συμβουλές διατροφής, ευεξίας και καλής φυσικής κατάστασης από τα Τμήματα Υγείας και Προπονητικής περιλαμβάνουν οι δράσεις της μεγαλύτερης γιορτής εκπαίδευσης που γίνεται στον Πειραιά. Τις δύο ημέρες καλύπτουν ειδησεογραφικά οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ενώ την οπτικοακουστική κάλυψη και τη μουσική επένδυση έχουν αναλάβει τα Τμήματα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας.

Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Μικρών Κυκλαδονήσων, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, η Ένωση Απανταχού Μανιατών, ο Σύλλογος Κυθήρων Πειραιά και ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες»που συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό μαγειρικής, με κριτές τους καθηγητές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και κορυφαίους chef Δημήτρη Σκαρμούτσο και pastrychefΔιονύση Αλέρτα, αναδεικνύοντας τα λαογραφικά και γαστρονομικά χαρακτηριστικά της περιοχής τους.

Την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στον Πειραιά (Αλκιβιάδου 122) το 1ο Συνέδριο Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης «Sea… your future career» με τη συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη.

ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΗΡΟΣ
-ΑΘΗΝΑ Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος, Τηλ.: 210 3806166
-ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ. 210 3211228
-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 4190854
e-mail: info@omiros.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.