19/05/2017

Delta Training Days: Δωρεάν σεμινάρια από τον τομέα Media & Τέχνες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

ΙΕΚ

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των Delta Training Days, για όλους εκείνους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους επάνω στο αντικείμενο τους!

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22 Μαΐου και ώρα 17.00, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα: «Μαθαίνουμε πως να βγάζουμε τέλειες φωτογραφίες με το κινητό μας, φωτογραφία & social media». Tο εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, φωτορεπόρτερς, marketing managers αλλά και άτομα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και τα social media! Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Ιωάννης Βαρούτης, φωτογράφος και καθηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 11.00, θα διεξαχθεί σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με εισηγητή τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ΑΕΚ, κ. Ιωάννη Μπίλιο. Το σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες δημοσιογράφους, αθλητικογράφους, σπουδαστές του τομέα των media και φυσικά ενδιαφερόμενους του κλάδου, έχει σκοπό να μυήσει το κοινό στο κομμάτι της δημοσιογραφίας, τις τεχνικές αλλά και την ανάπτυξη ένος επικοινωνιακού προφίλ!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο τηλέφωνο 210 8225983. 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.