12/5/2017

Σεμινάριο Digital Fashion Marketing από την ακαδημία μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το fashionfreaks.gr

ΙΕΚ

Η ακαδημία μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εγκαινιάζει την συνεργασία του με το fashionfreaks.gr με ένα ξεχωριστό σεμινάριο!

Η ακαδημία μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ εγκαινιάζει μια ακόμη σπουδαία συνεργασία! Ο λόγος για την συνεργασία με το μεγαλύτερο Fashion Portal στην Ελλάδα, το fashionfreaks.gr!

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο τομέας της μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το Fashionfreaks.gr συνδιοργανώνουν ένα ξεχωριστό σεμινάριο με σκοπό να μας εισάγουν στον κόσμο του Digital Fashion Marketing με την χρήση των Social Media.

Το σεμινάριο με θέμα: «Intro to Digital Fashion Marketing – How to make the best of Social Media!’ by FaShion Factory - Powered by FaShionFReaks» θα πραγματοποιηθεί αυτή την Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα 14:00 – 15:30, στο Αμφιθέατρο του 5ου Ορόφου!

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιάννης Φούντης. Ο κ. Φούντης είναι ο ιδρυτής του FaShionFReaks και του FaShion Factory ως Luxury Digital Marketing Expert, με εμπειρία σχεδόν 10 χρόνια στα social media και το marketing. Ομιλητής σε διάφορα events για το συγκεκριμένο θέμα, σύμβουλος διαφημιστικών εταιριών και fashion brands, ιδρυτικό στέλεχος του Fashion Revolution στην Ελλάδα, με μεγάλη πείρα σε new media.

To FaShionFReaks.gr και το τεχνολογικό ‘παιδί’ του, το FaShion Factory, εδώ και χρόνια προσφέρουν θεωρητικά και πρακτικά το απόλυτο know how σε νέους και όχι μόνο ανθρώπους σχετικά με τις ανάγκες της βιομηχανίας της μόδας σήμερα. Το σεμινάριο απευθείνεται σε όσους άσχολούνται με το χώρο της μόδας και είναι μια εισαγωγή στον χώρο των social media για το συγκεκριμένο χώρο! Αν έχετε δικό σας brand, eshop, είσαστε designer, fashion blogger ή έχετε να κάνετε με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, δεν πρέπει να το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων δωρεάν μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας στο τηλέφωνο 210 8225983.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.