12/5/2017

H Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου προκηρύσσει θέσεις στα Μεταπτυχιακά

Μεταπτυχιακά

H Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος προκηρύσσει θέσεις στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, τα οποία θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2017.

Τα προγράμματα είναι τα ακόλουθα:

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη Δεδομένων (MSc in Data Science)

Απευθύνεται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την γνώση τους σε θέματα διαχείρισης, αναπαράστασης και επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων καθώς και τις σχετικές απαιτούμενες υπολογιστικές τεχνικές.

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Συστήματα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (MSc in ICT Systems)

Απευθύνεται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την γνώση τους στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών αλλά και σε σύγχρονα διεπιστημονικά θέματα μεταξύ των τομέων της οικονομίας, ενέργειας και υγείας που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ (MSc in Business and Digital Marketing)

Απευθύνεται σε φοιτητές και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση στα σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας και στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κινητή και Διαδικτυακή Υπολογιστική (MSc in Mobile and Web Computing)

Απευθύνεται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την γνώση τους στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, εμβαθύνοντας σε θέματα διαδικτυακών και κινητών εφαρμογών.

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Τηλεπικοινωνίες και την Κυβερνο-ασφάλεια (MSc in Communications and Cyber security)

Απευθύνεται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την γνώση τους στον τομέα των τηλεπικοινωνιών αλλά και σε θέματα όπως προστασίας των πληροφοριακών και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, κρυπτογραφίας και διαχείρισης ρίσκου.

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Ενεργειακά Συστήματα, (MSc in Energy Systems)

Απευθύνεται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την γνώση τους σε σειρά ενεργειακών ζητημάτων από τεχνική σκοπιά με έμφαση στην τεχνολογία και χρήση Ενέργειας καθώς και στην σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση συστημάτων παραγωγής ενέργειας.

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ενεργειακών Συστημάτων, (MSc in Energy Management)

Απευθύνεται σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την γνώση τους στο εν λόγω πεδίο.

  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον Ενεργειακό Σχεδιασμό Κτιρίων (MSc in Energy Building Design)

Απευθύνεται σε φοιτητές καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα σχεδιασμού κτιρίων με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις της Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Δείτε εδώ περισσότερα Μεταπτυχιακά από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.