11/5/2017

Νέα σειρά σεμιναρίων Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη από το Mediterranean College

Προπτυχιακά

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College διοργανώνει νέα σειρά Σεμιναρίων με αντικείμενο την Ψυχολογία στην Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη.

Τι γνωρίζετε για την ψυχολογία της εμφάνισης; Πόσα ξέρετε για κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις πράξεις γνωστών serial killers; Τι ωθεί μερικούς ανθρώπους στην υπερβολική συσσώρευση αντικειμένων;

Με επίκαιρα και άκρως ενδιαφέροντα ψυχολογικά ζητήματα που μαστίζουν την εποχή μας, θα ασχοληθεί η νέα σειρά σεμιναρίων Ψυχολογίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, με ομιλήτρια την κα. Φοίβη Χρίστου, MSc Κλινική Ψυχολόγος και καθηγήτρια της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Δευτέρα 15 Μαΐου στις 16.00 : Η ψυχολογία της εμφάνισης
Δευτέρα 22 Μαΐου στις 16.00 : Κατά συρροή δολοφόνοι: η ψυχολογική προσέγγιση
Δευτέρα 29 Μαΐου στις 16.00 : Συλλογή ή υπερβολική συσσώρευση αντικειμένων;

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους συμμετέχοντες δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν τηλεφωνικά στο 2310287779.

Η Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College είναι η πρώτη ιδιωτική σχολή που προσέφερε προγράμματα πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα (1977) και σήμερα παρέχει αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby:
BSc (Hons) Applied Psychology
MSc Cognitive Behavioural Psychotherapy (Adult)
MSc Integrative Counselling & Psychotherapy

Επιπλέον, μέσω του Mediterranean Professional Studies (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2) προσφέρει διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα εξειδίκευσης και μετεκπαίδευσης στη Συμβουλευτική:
• Higher National Diploma (HND) στη Συμβουλευτική & Ψυχολογία
• Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική: Θεωρία και Πράξη
• Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών

Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.:2310287779
medcollege@medcollege.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.