11/05/2017

To IEΚ ΑΛΦΑ Πειραιά γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας το Σύλλογο «ΑΓΚΑΛΙΑ»

ΙΕΚ

Στο εμπορικό κέντρο RIVERWEST γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», το Σάββατο 13 Μαΐου(11.00 -20.00), και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά θα είναι εκεί για να στηρίξει εθελοντικά το σημαντικό έργο του συλλόγου,που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό κάθε μητέρας, η οποία φέρνει στον κόσμο το παιδί της υπό αντίξοες συνθήκες.

Σε μια γιορτή γεμάτη δώρα, παιχνίδια και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά θα ψυχαγωγήσουν τους μικρούς επισκέπτες της γιορτής με μουσικο-κινητικά παιχνίδια, δημιουργικές κατασκευές και απεριόριστη… ζωγραφική έκφραση!

Παράλληλα, οι ταλαντούχοι σπουδαστές Αισθητικής και Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ,θα αναλάβουν το facepainting στα παιδικά προσωπάκια, ενώ ο Τομέας Ομορφιάς του Κ.Δ.Β.Μ.2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» θα επιμεληθεί των χτενισμάτων των μαμάδων, δίνοντάς τους και έξυπνα tips ομορφιάς.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα που με πολλή αγάπη και φαντασία ετοίμασαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με τους καθηγητές τους, για την «Ημέρα της Μητέρας» στο RIVERWEST:
- 11.00 -14.00 Παιδικές χειροτεχνίες
- 11.30-12.30 Σχέδια και στολίδια στα νυχάκια των μικρών μας φίλων
- 13.00-15.00 Ελεύθερη ζωγραφική με χρώμα και φαντασία
- 14.00-15.00 Παιδικές πινελιές στο πρόσωπο
- 15.00-16.00 Το καλοκαίρι φθάνει… Ελάτε να φτιάξουμε ανεμόμυλους!
- 16.00-17.00 Χτενίσματα για τις μητέρες και τα παιδιά

Από την Τετάρτη 10 Μαΐου έως και το Σάββατο 13 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα συγκεντρώνουν στο Εμπορικό κέντρο RIVER WEST είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά». Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια, ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

Η γιορτή θα κορυφωθεί το Σάββατο 13 Μαΐου (11:00 - 20:00), όταν «Η Αγκαλιά» θα υποδεχτεί στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST τους μικρούς επισκέπτες, με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές και ζωγραφική, αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά και τη μαμά.

INFO: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά –Φίλωνος 39, 210 4120313

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.