10/5/2017

Δωρεάν σεμινάριο διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΙΕΚ

Ένα ακόμη ενδιαφέρον δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, στο πλαίσιο των Delta Training Days!

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και ώρα 11.00πμ θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο, διάρκειας δύο (2) ωρών, με θέμα: «Η διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού (Human Resources)». Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και εκπαιδευτικός του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κ.α Ξανθοπούλου Παναγιώτα.

Η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ασχολείται με τις πρακτικές και τις πολιτικές που απαιτούνται για την επιμέλεια των πτυχών οι οποίες –από το σύνολο των καθηκόντων της διοίκησης– αφορούν θέματα προσωπικού. Συγκεκριμένα, εδώ ανήκουν η πρόσληψη, η εκπαίδευση, η αξιολόγηση, οι αμοιβές και η παροχή ενός ασφαλούς, ηθικού και δίκαιου περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης!

To εν λόγω σεμινάριο έχει σαν στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να μπορούν να κατανείμουν δημιουργικά ρόλους και ευθύνες στις ομάδες τους, εξασφαλίζοντας θετικό κλίμα και ποιοτικότερες υπηρεσίες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων με ευθύνη διοίκησης και καθοδήγησης ανθρώπινου δυναμικού και σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται τεχνικές ανάπτυξης των ομάδων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 210 8225983 εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στην σελίδα των Delta Training Days.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.