4/5/2017

To Aegean College τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών με ομιλίες από καταξιωμένους επιστήμονες

Προπτυχιακά

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Σχολή Μαιευτικής του Τομέα Υγείας του Aegean College, του Κολλεγίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών (5 Μαΐου), και διοργανώνει εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του (Πανεπιστημίου 17). Εκεί, από τις 13.00 καταξιωμένοι επιστήμονες θα απευθύνουν ομιλίες και θα αναφερθούν στη φιλοσοφία και δεοντολογία του Μαιευτικού Επαγγέλματος, όπως και στη σημασία και την ενδυνάμωση της μητρότητας. Συγκεκριμένα, εισηγητές θα είναι οι:

  • κ. Μιχάλης Μώρος-Μαιευτής, MSc, PhDc, Senior Midwifery Lecturer, Επικεφαλής της Σχολής Υγείας. Θέμα: Φιλοσοφία της Μητρότητας και της Μαιευτικής.
  • καΡαλλούΛυμπέρη-Μαία, MSc, PhDc, Senior Midwifery Lecturer. Θέμα: Νομοθεσία και Δεοντολογία του Μαιευτικού Επαγγέλματος.
  • κα Καλλιόπη Μάλφα-Μαία, Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας. Θέμα: Ενδυνάμωση της μητρότητας μέσω της Ψυχοπροφυλακτικής Προετοιμασίας.

Σημειώνεται ότι το Aegean College είναι το μοναδικό Κολέγιο στην Ελλάδα που προσφέρει τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μαιευτικής υψηλού επιπέδου, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου BSc (Hons) Midwifery (Applied)/ Πανεπιστημιακό Πτυχίο Μαιευτικής και διεξάγεται υπό την εποπτεία του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ).

Είσοδος Ελεύθερη

Aegean CollegeΔηλώσεις Συμμετοχής - Πληροφορίες - Εγγραφές:
-ΑΘΗΝΑ, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228
-ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο,Τηλ.: 210 4190854
e-mail:info@aegeancollege.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.