3/5/2017

Μέχρι τις 31/05 οι αιτήσεις για το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό «Πληροφορική και Διοίκηση» του ΑΠΘ

Μεταπτυχιακά

Τα Τμήματα Πληροφορικής και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ανακοινώνουν τη διεξαγωγή - για 15η χρονιά - του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο: «Πληροφορική και Διοίκηση», το οποίο απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ).

Στο ΔΠΜΣ γίνονται δεκτοί:
Α) Πτυχιούχοι Τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολο-γιστών ή συναφών Τμημάτων των ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής, οπότε υποβάλλεται και η αντίστοιχη βεβαίωση αντιστοιχίας και ισοτιμίας του πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ .
Β) Πτυχιούχοι Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης ή συναφών Τμημάτων των ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής, οπότε υποβάλλεται και η αντίστοιχη βεβαίωση ισοτιμίας του πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ
Γ) Πτυχιούχοι Σχολών Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και Στρατιωτικών Σχολών σε ποσοστό 5% επί του συνολικού αριθμού των εισακτέων των κατηγοριών Α και Β.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά έως τις 31/5/2017 και την ημέρα των συνεντεύξεων προσκομίζουν την εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα και τυχόν πρόσθετα δικαιολογητικά, στο χώρο διεξαγωγής της συνέντευξης.

Αντικείμενο του ΔΠΜΣ είναι η δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών υψηλού επιπέδου σε θέματα Πληροφορικής και Διοίκησης με εμβάθυνση και εξειδίκευση στον Τομέα των Πληροφοριακών Συστημάτων (Information Systems) και τη χρήση αυτών στην Επιστήμη της Διοίκησης (Management). Οι απόφοιτοι, έχοντας το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) του ΔΠΜΣ, θα μπορούν να καλύψουν θέσεις εξειδικευμένων στελεχών στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα καθώς και θέσεις σε Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Το πρόγραμμα, το οποίο είναι πλήρους φοίτησης, ξεκινά τον Οκτώβριο 2017 και η διάρκεια φοίτησης ορίζεται στα τρία εξάμηνα.

Πληροφορίες - Εκδήλωση ΕνδιαφέροντοςΔιατμηματικό Μεταπτυχιακό «Πληροφορική και Διοίκηση»

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.