27/04/2017

Διάλεξη της Cisco Hellas στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακά

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης φιλοξένησε τον κ. Νίκο Λαμπρογεώργο, Senior Account Manager της Cisco Hellas, Public Sector, ο οποίος έδωσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη για τους φοιτητές του τμήματος σχετικά με τη «Χρήση των τεχνολογιών Internet of Things στο μετασχηματισμό των Έξυπνων Πόλεων».

Η διάλεξη επικεντρώθηκε στις τεχνολογίες που προάγουν τη δυνατότητα διασύνδεσης ατόμων, μηχανών, οικιακών συσκευών, απλών αντικειμένων και διαδικασιών, ώστε μέσω της μεταξύ τους επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης να επιτυγχάνεται αυτοματισμός και ανταλλαγή δεδομένων.

Σημειώνεται ότι η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην Πληροφορική και τα Δίκτυα Η/Υ, καθώς και εξειδικευμένα, καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, στην Τεχνολογία Πληροφοριών και στη Μηχανική Λογισμικού.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών που παρέχει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.