20/4/2017

Δωρεάν σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη: «Σπιρουλίνα: Μία ακόμα υπερτροφή ή κάτι παραπάνω;»

ΙΕΚ

Οι Τομείς Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Διαιτολογίας και Διατροφής, Φαρμάκων και Καλλυντικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Σπιρουλίνα: Μία ακόμα υπερτροφή ή κάτι παραπάνω;» την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώρα 16:00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων (1ος όροφος).

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Λιανάκης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Spiroulina Platensis.

Το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλινας ΕΕ ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την παραγωγή αρίστης ποιότητας σπιρουλίνας και είναι η είναι η πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία παραγωγής σπιρουλίνας (spirulina). Το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας έχει κατασκευάσει μια πρωτοποριακή, οικολογικά προσανατολισμένη μονάδα υδατοκαλλιέργειας στη Θερμοπηγή Σιδηροκάστρου με πρωτοποριακό σχεδιασμό και συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους που συνεισφέρουν αποφασιστικά στην άριστη ποιότητα της Spiroulina Platensis.

Το σεμινάριο έχει στόχο να προβάλλει τα πολλαπλά οφέλη της σπιρουλίνας στον ανθρώπινο οργανισμό, να παρουσιάσει μεθόδους ασφαλούς παραγωγής της, αλλά και να επισημάνει το εύρος εφαρμογών της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.