07/04/2017

Έμπρακτη Στήριξη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προς τα Παιδικά Χωριά SOS

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτύξει, υποστηρίζει ενεργά τα Παιδικά Χωριά SOS, μέσα από τη δράση: «Σπουδάζω για έναν καλύτερο κόσμο».

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα διαθέσει το ποσό των 50€ για κάθε κράτηση θέσης στα νέα τμήματα Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις δομές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα κατά τη διάρκεια του Απριλίου.

Η υποστήριξη θα διοχετευτεί προς τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καλύψει μέρος των αναγκών των παιδιών που υποστηρίζει το Σωματείο μέσα από τις συγκεκριμένες δομές. Επιπλέον, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει μία υποτροφία σπουδών πλήρους φοίτησης με ελεύθερη επιλογή ειδικότητας σε νέο/α των Παιδικών Χωριών SOS.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων του, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υποστηρίζοντας δράσεις φορέων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Σύσσωμη η σπουδαστική κοινότητα, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύοντας πως εκτός από την εκπαίδευση, εξίσου σημαντική είναι και η καλλιέργεια του αισθήματος προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9.00 π.μ. ως τις 9.00 μ.μ., για να ενημερώσουν για τη δράση, καθώς και για τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν: Στοιχεία Επικοινωνίας εδώ.

Διαβάστε επίσης