14/03/2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4o Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης στο CITY College στη Θεσσαλονίκη

Προπτυχιακά

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό ολοκληρώθηκε το 4o Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης (4th Hotel & Hospitality Conference) με θέμα ‘Μελλοντικές Ευκαιρίες και Προκλήσεις στον Κλάδο του Τουρισμού’, το οποίο διοργάνωσε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στο αμφιθέατρο του CITY College στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η διάδοση γνώσης και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που σχετίζονται με το μέλλον και τις εξελίξεις στον τουρισμό. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δρ Δημήτριος Νικολαϊδης, Διευθυντής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του CITY College και ο κ. Βασίλης Τσουλής, Διευθυντής του Κέντρου Καριέρας κι Επιχειρηματικότητας του CITY College.

Το συνέδριο ήταν χωρισμένο σε δύο θεματικές ενότητες, α) Από τα παραδοσιακά ξενοδοχεία πόλης στο σύγχρονο Bed and Breakfast concept και β) Concepts και υπηρεσίες μιας νέας εποχής – στις οποίες έλαβαν μέρος και τοποθετήθηκαν οι προσκεκλημένοι ομιλητές. Οι ομιλητές του συνεδρίου εκπροσώπησαν επιχειρήσεις με ένα ιδιαίτερο concept, οι οποίες προσφέρουν κάτι νέο στην αγορά και διαμορφώνουν μια νέα προοπτική στην τουριστική εικόνα της πόλης.

Συγκεκριμένα οι εισηγητές που πλαισίωσαν τις δύο θεματικές ενότητες παρουσιάζοντας καινοτόμες και πετυχημένες επιχειρηματικές ιδέες στον τομέα του τουρισμού ήταν οι:

- κ. Καραπατόγλου Αλέξανδρος, Ιδιοκτήτης, The Caravan
- κα Φακή Χρύσα, Marketing Manager, Polis Apartments
- κα Lialina Natalia, Ιδιοκτήτρια, Urban Donkey
- κ. Ρεμούνδος Πάνος, Εκπρόσωπος Easybnb Θεσσαλονίκη
- οι κ.κ. Τρυφινοπούλου Μαρία, Μανώλη Νικολίνα, Ιδιοκτήτριες, Dot2Dot
- κα Βλαχομήτρου Τάνια, Ιδιοκτήτρια, In the loop

Ο καθένας από τους ομιλητές παρουσίασε μία φρέσκια οπτική κι ένα καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία καθώς και την εισαγωγή του στον κλάδο του Τουρισμού, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για νέους ανθρώπους και νέες ιδέες που θα φέρουν θετικές προοπτικές στον κλάδο του Τουρισμού.

Μεταξύ άλλων το συνέδριο προσέλκυσε επιχειρηματίες, φοιτητές κι επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού.

Λίγα λόγια για το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield
Το CITY College είναι το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές του Πανεπιστημίου στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Πληροφορικής, Ψυχολογίας, και Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, μεταξύ των οποίων και δύο προγράμματα πάνω στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων:

Διαβάστε επίσης