13/03/2017

Η ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην έκθεση ARTOZA 2017!

ΙΕΚ

Στη σημαντικότερη έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, ARTOZA 2017, έδωσε το "παρών" η ειδικότητα της Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας!

Η 15η ARTOZA 2017, που διεξήχθη από τις 3 Μαρτίου έως τις 6 Μαρτίου, υποδέχτηκε επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Τεράστια ήταν η προσέλευση από την περιφέρεια, τόσο από τα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και από μικρούς οικισμούς της ηπειρωτικής και της νησιωτικής χώρας. Μεγάλη ήταν επίσης η προσέλευση επαγγελματιών από τη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Σόφια και το Βουκουρέστι. Συνολικά επισκέφθηκαν την ARTOZA επαγγελματίες από 21 χώρες!

Με το σλόγκαν της έκθεσης «Εδώ ζυμώνεται το μέλλον του κλάδου!» να δίνει το στίγμα της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς, η ΑRΤOZA αποτελεί εδώ και τρεις δεκαετίες το σταθμό της εμπορικής δραστηριότητας, προβολής και προώθησης των πλέον σύγχρονων τάσεων στους τομείς των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και της τεχνογνωσίας των κλάδων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο πλευρό της εταιρείας Ledra και να δημιουργήσουν με τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος!

Δίπλα στους καλύτερους επαγγελματίες και στα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου οι συμμετέχοντες σπουδαστές είχαν την μέγιστη τύχη να εκπαιδευθούν και λάβουν τα καλύτερα εφόδια για το επαγγελματικό τους μέλλον!

Διαβάστε επίσης