08/03/2017

4o Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης από το CITY College στη Θεσσαλονίκη

Προπτυχιακά

4th Hotel & Hospitality Conference

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield, διοργανώνει το 4o Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης (4th Hotel & Hospitality Conference) το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις του CITY College στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αμφιθέατρο, Λ. Σοφού 3, 5ος όροφος) και ώρα 10.30 – 14.30.

Στόχος του συνεδρίου είναι η διάδοση γνώσης και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που σχετίζονται με το μέλλον και τις εξελίξεις στον τουρισμό. Το 4ο Hotel & Hospitality Management Conference θα φιλοξενήσει ομιλητές κι επιτυχημένα στελέχη από τον κλάδο του τουρισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, οι οποίοι θα μιλήσουν με θέμα ‘Μελλοντικές Ευκαιρίες και Προκλήσεις στον Κλάδο του Τουρισμού’. Συγκεκριμένα οι ομιλητές που συμμετέχουν εκπροσωπούν τις παρακάτω επιχειρήσεις: The Caravan, Polis Apartments, Easybnb, Dot2Dot, In the loop και Urban Donkey.

Το συνέδριο απευθύνεται μεταξύ άλλων σε επιχειρηματίες και φοιτητές Τουριστικών Σχολών, και Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Πληροφορίες για την εκδήλωση: Τηλ.: 2310- 528450, email: vtsoulis@city.academic.gr

Λίγα λόγια για το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield

Το CITY College είναι το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Προσφέρει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές του Πανεπιστημίου στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Πληροφορικής, Ψυχολογίας, και Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, μεταξύ των οποίων και δύο προγράμματα πάνω στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων:

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.