7/3/2017

Προσωπική ενημέρωση για μεταπτυχιακά και υποτροφίες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Μεταπτυχιακά

To Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την ενημερωτική παρουσίαση, που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στις 18:00.

Θα έχετε τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος. Θα λάβετε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σας σπουδές, τις υποτροφίες και τις εργασιακές ευκαιρίες που προσφέρονται στους αποφοίτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Αν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε το μεταπτυχιακό σας τον προσεχή Οκτώβριο, μπορείτε να καταθέσετε άμεσα την αίτησή σας, μέχρι τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων!

Δηλώστε online συμμετοχή για το info-session εδώ ή στο email admissions@ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807520.

* Η πρόσβαση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι εφικτή και με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, γραμμή 68Α, που ξεκινάει από τον Α.Σ. ΙΚΕΑ στις 17.35.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.