02/03/2017

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop

ΙΕΚ

Ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών “Detrop” και στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 3 έως και τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo.

Αντιπροσωπεία σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα λάβει μέρος σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού για να υπερασπιστεί τον τίτλο “School of the Year” – «Η Καλύτερη Σχολή της Χρονιάς», τίτλο που δικαίως έλαβε στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής το 2015.
Πρόκειται για την πιο πολυπληθή συμμετοχή σχολής στο διαγωνισμό, στον οποίο θα λάβουν μέρος σπουδαστές σχολών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει stand του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εντός του περιπτέρου 3, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές τόσο των επισιτιστικών επαγγελμάτων, όσο και των λοιπών 80 ειδικοτήτων που λειτουργούν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Το stand του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρίσκεται στο περίπτερο 3 (περίπτερο διαγωνισμού).

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Παρασκευή - Κυριακή: 10.00 – 19.00
Δευτέρα: 10.00 – 18.00

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.