24/02/2017

Hμέρες καριέρας τομέα τουρισμού & επισιτισμού IEK ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ

Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα…

Αυτό, το πρώτο σημαντικό βήμα για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού,στήριξε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από τις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα και Πειραιά.

Οι ανερχόμενοι αρχιμάγειρες - chefs, pastrychefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων από τις 20 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις, οι σπουδαστές ανέδειξαν την ποιοτική κατάρτιση που απολαμβάνουν, διεκδικώντας μια θέση στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Η ευγενής άμιλλα που επέδειξαν, μαζί με τις γνώσεις, το ήθος και την ευγένεια, κέρδισαν τους μελλοντικούς τους εργοδότες που ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους αυριανούς τους συνεργάτες.

Παράλληλα, δυναμικό ήταν το παρών στις Ημέρες Καριέρας της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού ICAPπου παρουσίασε το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία κι έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους σπουδαστές λίγο πριν από την έναρξη των συνεντεύξεων.

Οι Ημέρες Καριέρας αποδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την Αγορά Εργασίας που αποτελούν τα εχέγγυα για την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στο αντικείμενο των σπουδών τους. Στην έρευνα της ALCO* για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων μας εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.
Διότι ο δρόμος για την επιτυχία περνά από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ…

*η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.

Είπαν για τις Ημέρες Καριέρας του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ:

«Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη σημερινή σας φιλοξενία στις μέρες καριέρας στο κτίριο της Αθήνας. Θεωρούμε ότι η αξιόλογη προσπάθεια που κάνετε όλοι σας αντανακλάται στο ήθος, την ευγένεια και τη φρεσκάδα των σπουδαστών σας».
West East Suites

«Ευχαριστούμε πολύ για τη θερμή φιλοξενία στις εγκαταστάσεις σας. Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την άψογη διοργάνωση. Σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την υποδοχή και την οργάνωση της ημέρας καριέρας».
Sissy Bay

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη οργάνωση της Ημέρας Καριέρας».
Atlantica Hotels

«Μετά την Ημέρα Καριέρας όπου παρευρεθήκαμε με τους συναδέλφους μου, σας ενημερώνουμε ότι μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τους σπουδαστές σας».
Katikies

«Σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή οργάνωση, εξυπηρέτηση και φιλοξενία στην ημέρα καριέρας στη σχολή σας!»
Archipelagos Luxury Hotel

Πληροφορίες-Εγγραφές:
-ΑΘΗΝΑ Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος, Τηλ.: 210 3806166
-ΠΕΙΡΑΙΑΣΑλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο,Τηλ.: 210 4190854
e-mail: info@omiros.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.