22/02/2017

Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

ΙΕΚ

Το ΑΚΜΗ Innovation Project είναι γεγονός!

Ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ, που έχει ως στόχο, να αναδείξει την Καινοτομία, τη Δημιουργικότητα, την Επιχειρηματικότητα και τη Συνεργασία!

Σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ηλικίας από 18 έως και 24 ετών, έχουν προσκληθεί πανελλαδικά, να συμμετέχουν σε μια γιορτή του ΄΄ Επιχειρείν ΄΄, η οποία πρόκειται να αποτελέσει θεσμό στην εκπαίδευση.

Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και προτάσεις σε θεματικά πεδία, τα οποία αφορούν στον Τουρισμό, στην Τεχνολογία, στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, στις Υπηρεσίες Υγείας, στη Βιομηχανία – Μεταποίηση – Μόδα, στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα και στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.

Η Επιστημονική Επιτροπή του Διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τις έξι (6) πιο ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κατατεθούν, θα παρέχει εκπαίδευση στους διακριθέντες, σε θέματα Σχεδιασμού, Μεθοδολογίας, Κατάρτισης Επιχειρηματικού Σχεδίου, Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού, Start Up Funding και Παρουσίασης Επιχειρηματικών Ιδεών σε Κοινό.

Οι έξι ομάδες ή τα άτομα που θα έχουν διακριθεί, θα παρουσιάσουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους σε μια ειδική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα μελετηθούν Case Studies επιτυχημένων Start - Up, ενώ θα έχουν κληθεί διακεκριμένοι startupper, οι οποίοι θα αξιολογήσουν του υποψήφιους, ώστε να καταλήξουν στις τρεις (3) πιο ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις του Διαγωνισμού.

Τα έπαθλα του Διαγωνισμού τα οποία θα απονεμηθούν στους νικητές , είναι δωροκάρτες από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, συνολικής αξίας 2.000 € και δωρεάν παραχώρηση επαγγελματικού χώρου για έξι (6) μήνες και συμμετοχή σε επιχειρηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο (2) μηνών από το Impact Hub Athens.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΑΚΜΗ INNOVATION PROJECT.

Διοργάνωση : ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Υπό την Αιγίδα : Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων
Χορηγοί : ΙΚΕΑ – IMPACT HUB ATHENS

Υποστηρικτές : ΄΄INNOVATHENS – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων ΄΄, Vitabroad, Bloode, Wildrobe, Nannuka

Χορηγοί Επικοινωνίας : epixeiro, getbusy, skywalker

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
facebook

Διαβάστε επίσης