14/02/2017

Εκδήλωση από το CITY College και τη ΧΑΝΘ ‘Συναίσθημα΄... αλλά και λογική’

Μεταπτυχιακά

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield και η ΧΑΝΘ ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία χρονιά και διοργανώνουν εκδήλωση ψυχολογίας την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18.00-20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Δρ Ελισάβετ Χρυσοχόου, Καθηγήτρια Ψυχολογίας και Υπεύθυνη Mεταπτυχιακών Σπουδών στην Νευροψυχολογία στο Tμήμα Ψυχολογίας του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield η οποία θα μιλήσει με θέμα 'Συναίσθημα… αλλά και λογική. Κατανόηση και ρύθμιση συναισθημάτων για μια ποιοτικότερη ζωή.'

Στην ομιλία της η Δρ Χρυσοχόου θα εξετάσει την σχέση των συναισθημάτων και της λογικής, την σημασία της κατανόησης των συναισθημάτων - των δικών μας και των συνανθρώπων μας - στην καθημερινή ζωή, την σχέση του νου και των συναισθημάτων καθώς και στρατηγικές συναισθηματικής αυτορρύθμισης για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης των δύο φορέων.

Η είσοδος είναι ανοιχτή στο κοινό.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

* Η Δρ Ελισάβετ Χρυσοχόου είναι υπεύθυνη των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Νευροψυχολογία στο CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield ΜΑ in Clinical Neuropsychology και MSc in Cognitive Neuropsychology.

Διαβάστε επίσης