11/01/2017

Νέα σεμινάρια από το Χώρο Λόγου, Τέχνης και Πολιτισμού ΝΕΦΕΛΗ στην Αθήνα

Σεμινάρια

Η ΝΕΦΕΛΗ - Χώρος Λόγου, Τέχνης και Πολιτισμού, ένας καινούριος πολυχώρος πολιτισμού στην Αθήνα, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο νέων σεμιναρίων τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για τα ακόλουθα:

Κύκλος σεμιναρίων δώδεκα συναντήσεων με θέμα «Σημερινό Παιδί – Αυριανός Ηγέτης» και εισηγητές έγκριτους ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, κ.ά. Θέμα των σεμιναρίων είναι οι σωστοί τρόποι επικοινωνίας με τα παιδιά από την ώρα της σύλληψης μέχρι το τέλος της εφηβείας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους, να ακούσουν και να ακουστούν και, κυρίως, να μάθουν πως να επικοινωνούν καλύτερα με τα παιδιά τους, από την εμβρυακή, ακόμη, ηλικία μέχρι την ενηλικίωση.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό πρόγραμμα που στόχο έχει να συμβάλει στο να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το άγχος, την αγωνία, τις φοβίες, τις κρίσεις πανικού, την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Επιδίωξη του προγράμματος είναι επίσης να προτείνει τρόπους για να οργανώσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, να γίνουμε πιο αποδοτικοί στην εργασία μας αυξάνοντας τα εισοδήματά μας.

Λίγα λόγια για τον πολυχώρο ΝΕΦΕΛΗ
Σκοπός του χώρου είναι η απόπειρα ολιστικής προσέγγισης του πολιτισμού μέσα απ΄ τον λόγο και την τέχνη, επειδή οι αξίες αυτές ως έκφραση ζωής αποτελούν μια μοναδική ενότητα με πολλές αυτόνομες δημιουργικές δραστηριότητες.

Ο πολυχώρος ΝΕΦΕΛΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί για να στεγάσει διάφορες εκδηλώσεις όπως:
- σεμινάρια, διαλέξεις, βιωματικά εργαστήρια
- εκπαιδευτικά προγράμματα και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά
- εκθέσεις ζωγραφικής, μικρογλυπτικής και φωτογραφίας,
- παρουσιάσεις βιβλίων, cds, καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις
- λέσχες ανάγνωσης μουσικές συναντήσεις και θεατρικά δρώμενα
- συνεντεύξεις τύπου

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας