04/01/2017

Το Μητροπολιτικό Κολέγιο Πειραιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Προπτυχιακά

Οι φοιτητές των προπτυχιακών προγραμμάτων Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολεγίου Πειραιά επισκέφθηκαν το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων του προγράμματος σπουδών τους.

Μέλη του Τμήματος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ιδρύματος εξήγησαν στις φοιτήτριες την ιστορία του Ιδρύματος και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Επιπλέον, έγινε εκτενής συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να προσφέρει εθελοντική εργασία και να στηρίξει το ίδρυμα στη λειτουργία του.

Οι φοιτητές του τμήματος, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά θέματα, ανανέωσαν την επαφή τους με το Ίδρυμα στα πλαίσια και άλλων κοινών δράσεων μεταξύ του Μητροπολιτικού Κολεγίου και του Ιδρύματος στο εγγύς μέλλον.

Θυμίζουμε ότι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα στα Παιδαγωγικά και την Ειδική Αγωγή, καθώς και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Special Educational Needs (MA SEN), σε συνεργασία με το δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Διαβάστε επίσης
Προπτυχιακά