07/12/2016

Ημερίδα για τις Βιολογικές Καλλιέργειες και την Υγιεινή Μαγειρική στη Θεσσαλονίκη από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΙΕΚ

Οι τομείς Μαγειρικής & Αγροτικής Κατάρτισης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης του κοινού, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Bio-Gastronomy & Healthy Cooking».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 14:00-18:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος «Ολύμπιος Ζευς».

Η ημερίδα θα χωριστεί σε τρεις άξονες που περιλαμβάνουν:
- Τις βιολογικές καλλιέργειες και τα νέα δεδομένα στις παραγόμενες πρώτες ύλες
- Την επιτακτική ανάγκη βελτίωσης των διατροφικών συνηθειών
- Την παρασκευή υγιεινών γευμάτων με χρήση βιολογικών προϊόντων

Παράλληλα με τις εισηγήσεις θα διεξαχθεί ζωντανή επίδειξη vegan cooking με προϊόντα από την εταιρία Green Family, καθώς και με εδέσματα από τις ζύμες Alfa, με τη συμμετοχή και σπουδαστών του Τομέα Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης.Θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή από τους συμμετέχοντες.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, δημοσιογράφους, food bloggers, σπουδαστές και απόφοιτους επισιτιστικών τμημάτων σχολών, καθώς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί γύρω από θέματα υγιεινής διατροφής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.

Υπό την Αιγίδα: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Λέσχη Αρχιμαγείρων «Ολύμπιος Ζευς»
Υποστηρικτές: Ελληνικόν, Ζύμες Άλφα, Φάρμα Μήλιου - Φωτολίβους, Q-Cert
Χορηγοί Επικοινωνίας: Delta Radio, Δημοσιογραφικό Συγκρότημα Μακεδονία, diatrofi.gr, Κοσμοράδιο, Plus Radio, More 103, Cityportal.gr, Semifind, Βεργίνα TV

Διαβάστε επίσης