05/12/2016

Δωρεάν Σεμινάριο Μηχανολογίας από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια

Ο Τομέας Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Νέες Τεχνολογίες VOLKSWAGEN Golf VII», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, ώρες 17.00-20.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων, 1ος όροφος. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Ειδικό Τεχνικό Εκπαιδευτή της TETOMA BOSCH, κο Κωσταρέλο Δημήτρη.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις για τα νέα συστήματα ψεκασμού Βενζίνης και Diesel που χρησιμοποιούν τα νέα οχήματα της VOLKSWAGEN, καθώς και οι δυνατότητες διάγνωσης πάνω στο όχημα, με την τεχνολογία της Bosch.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές, απόφοιτους και επαγγελματίες που ασχολούνται με τη Μηχανοτρονική, σε επιχειρήσεις επισκευής, συντήρησης και εμπορίας αυτοκινήτων, σε εργαζομένους σε αυτοκινητοβιομηχανίες, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και εταιρείες Οδικής Βοήθειας, σε εργαζομένους σε ΚΤΕΟ και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του αυτοκινήτου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας