02/11/2016

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 10ο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας

Μεταπτυχιακά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το 10ο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, στο οποίο συμμετείχε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με τα Τμήματα Ψυχολογίας και Διαιτολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, η καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Δρ. Αναστασία Κοτσοπούλου, και η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Χριστίνα Καρασαρλίδου, διοργάνωσαν εργαστήριο με θέμα "Οικονομική κρίση και αισιοδοξία: Διαδραστικό εργαστήρι". Επιπλέον, οι φοιτητές του Τμήματος Φερεντίνου Βασιλική, Άγγελος Θεοδωρόπουλος και Ρουμπάνης Αλέξανδρος, συμμετείχαν σε έρευνα για το άγχος που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «ΜΚΟ Πεταλούδα», διοργανωτής του συνεδρίου.

Επιπλέον, το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με τον διοργανωτή του συνεδρίου, συμμετείχε σε δράση με τίτλο «Αξιολόγηση Ημερήσιας Πρόσληψης Ασβεστίου». Οι φοιτητές του Τμήματος είχαν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν ερωτηματολόγια «αξιολόγησης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου» και να ενημερώσουν δωρεάν το κοινό καθ` όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου, σχετικά με τα αναλυτικά και εξατομικευμένα αποτελέσματα της διαιτητικής πρόσληψης ασβεστίου, καθώς και τις βασικές αρχές πρόληψης της οστεοπόρωσης.

Η όλη ενέργεια αποτέλεσε μέρος της ευρύτερης επιτυχημένης συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «ΜΚΟ Πεταλούδα» στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών των δύο τμημάτων.

Θυμίζουμε ότι το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ψυχολογία BSc (Hons) Psychology καθώς και σειρά εξειδικευμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων:

- στην Ψυχολογία, για αποφοίτους άλλων ειδικοτήτων
- στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία
- στην Ψυχολογία Εργασίας
- στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
- στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching

Το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το μοναδικό αναγνωρισμένο 4ετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Διαιτολογία στην Ελλάδα που καλύπτει το γνωστικό πεδίο της Διατροφολογίας και της Κλινικής Διαιτολογίας BSc (Hons) Dietetics, καθώς και το πρώτο και μοναδικό στη χώρα μας μεταπτυχιακό πρόγραμμα Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Διαιτολογία MSc Advanced Dietetic Practice.

Δείτε αναλυτικά όλα τα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου:

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε επίσης