13/10/2016

Winter School: Sports Management από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Μεταπτυχιακά

Το ‘Winter School: Sports Management’ αποσκοπεί στην απόκτηση εισαγωγικών γνώσεων και στην εξέταση των βασικών θεμάτων που σχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα του αθλητισμού, από άτομα που δραστηριοποιούνται ήδη ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν δραστηριότητα στο συγκεκριμένο χώρο. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση γύρω από θέματα που σχετίζονται με την αποτελεσματική διοίκηση του αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα παραχθεί γνώση και θα καλλιεργηθούν οι απαραίτητες δεξιότητες που κρίνονται απαραίτητες για τα στελέχη του κλάδου.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 25 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού (αθλητές, ιδιοκτήτες αθλητικών παραγόντων και εγκαταστάσεων, προπονητές, διοικητικά στελέχη, φοιτητές ΤΕΦΑΑ και άλλων σχολών, αθλητικογράφους, παράγοντες κ.λ.) που επιθυμούν να αποκτήσουν και γνώσεις σχετικά με διοκητικές θέσεις και που δε διαθέτουν το απαραίτητο υπόβαθρο στο αθλητικό management. Επίσης, απευθύνεται και στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για το χώρο του αθλητισμού.

Εισηγητές
Οι εισηγητές θα προέρχονται από τον ακαδημαϊκό και τον αθλητικό χώρο, καθώς και από διάφορους αθλητικούς φορείς. Συγκεκριμένα, είναι οι: Νίκος Ζεϊμπέκης, Περικλής Στέλλας, Αριστοτέλης Ζουρνατσίδης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Βασίλης Παπαχαρίσης, Γιώργος Σφαιρόπουλος, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Βένης, Ελένη Μπέλλα.

Περίοδος διεξαγωγής
Ημερομηνίες: 28,29 Νοεμβρίου και 1,7,9 Δεκεμβρίου 2016
Ημέρες & Ώρες: Καθημερινές- απογευματινές ώρες (5.00-10.00μμ)

Εγγραφές
Η προθεσμία υποβολής της αίτησης ενδιαφέροντος λήγει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016.

Δείτε εδώ όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που παρέχει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.