11/10/2016

Πιστοποίηση ACCA για δύο μεταπτυχιακά προγράμματα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Μεταπτυχιακά

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πιστοποίηση δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων του από τον διεθνή οργανισμό Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). Ο Οργανισμός ACCA αποτελεί ένα παγκόσμιο φορέα λογιστών που προσφέρει επαγγελματικές πιστοποιήσεις στη Λογιστική και την Ελεγκτική.

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα MSc in International Accounting, Auditing and Financial Management και MSc in Banking and Finance θα προσφέρουν στους αποφοίτους τους (από 1η Ιανουαρίου 2016 έως 31 Δεκεμβρίου 2020) ένα σημαντικό αριθμό εξαιρέσεων από τις εξετάσεις πιστοποίησης του ACCA, δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησης μίας από τις σημαντικότερες διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις στον τομέα της Λογιστικής και Ελεγκτικής.

Για λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις εξαιρέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη σελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Ταυτότητα
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος αποτελεί το πρώτο και μόνο ελληνικό δημόσιο αποκλειστικά αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας. Παρέχει δεκαεννέα (19) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της πληροφορικής, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας, της αρχαιολογίας και της νομικής επιστήμης.

Διαβάστε επίσης