16/9/2016

Σεμινάρια γεωπολιτικών αναλύσεων από το NEW YORK COLLEGE

Προπτυχιακά

ΤΟ NEW YORK COLLEGE διοργανώνει σεμινάρια γεωπολιτικών αναλύσεων με την υποστήριξη σημαντικών φορέων και ινστιτούτων

Για πρώτη φορά Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με την επίσημη υποστήριξη σημαντικών Φορέων και Ινστιτούτων, συμπράττουν στη διεξαγωγή Επιστημονικών Σεμιναρίων Διεθνούς Πολιτικής, Ενεργειακής Ασφάλειας, Στρατηγικής και Διαχείρισης Κρίσεων.

Τα Σεμινάρια διοργανώνονται από το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College με την επίσημη υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την επιστημονική υποστήριξη του Κέντρου Ανατολικών Σπουδών για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου, του Κέντρου Μελέτης Μεσογειακής – Μεσανατολικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου του Αιγαίου, του Ινστιτούτου Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, και του Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Αναλυτικά, τα Σεμινάρια έχουν ως εξής:
• Μετακινήσεις Πληθυσμών και οι Γεωπολιτικές Επιπτώσεις για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή (Human Flows and Geopolitical Implications for the Middle East and Europe)
• Διεθνής πολιτική: Μέση Ανατολή, Τουρκία, Βόρειος Αφρική, Νοτιοανατολική Μεσόγειος και Ευρώπη
• Ο Παράγων «ενέργεια» στις σχέσεις Δύσης - Ρωσίας (The “Energy” Factor in West – Russia standoff)
• Διαχείριση Κρίσεων και Στρατηγική Επικοινωνία
• Στρατηγική και Ενεργειακή Ασφάλεια

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του New York College (ΚΔΜΒ2 NEW YORK) Αμαλίας 38, Σύνταγμα και ξεκινούν στα μέσα Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες διαλέκτες στην επίσημη σελίδα του New York College ή τηλεφωνικά στο 2103225961.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.