15/09/2016

To Green Award καλωσορίζει το ALBA Graduate Business School και το Deree – The American College of Greece ως νέους Παρόχους Υπηρεσιών

Μεταπτυχιακά

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα, απονεμήθηκε το Green Award στο ALBA Graduate Business School και στο Deree – The American College of Greece. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος του Green Award, κύριος Δημήτριος Ματθαίου στον Δρ. David Horner, Πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και στον Πρύτανη του ALBA, Δρ. Κωνσταντίνο Αξαρλόγλου. Σκοπός του συμβολικού αυτού βραβείου είναι η αναγνώριση του ALBA και του Deree ως νέους Παρόχους Υπηρεσιών.

O καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί βιώσιμα και αποτελεσματικά το μέλλον μας είναι το να εκπαιδευτούν τα μελλοντικά στελέχη και ηγέτες πάνω σε βασικές αρχές της φροντίδας του περιβάλλοντος. Αυτή η προσέγγιση θα ωφελήσει τόσο τον κόσμο της ναυτιλίας, τους ωκεανούς, τους ανθρώπους όσο και τον πλανήτη μας σε σύνολο.

Το ALBA Graduate Business School και το Deree έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στην αποστολή του Green Award και των κατόχων του. Το Green Award αξιολογεί και πιστοποιεί ναυτιλιακές εταιρίες και πλοία που τηρούν αλλά και ξεπερνούν σε ποιότητα τις θεσμικές απαιτήσεις. Τα πλοία και οι εταιρίες που ξεπερνούν τα standards του Green Award, λαμβάνουν την πιστοποίηση και τα λιμάνια αλλά και διάφορες υπηρεσίες του ναυτιλιακού κλάδου τους επιβραβεύουν με ειδικά προνόμια.

Το ALBA Graduate Business School θα προσφέρει 10% υποτροφία σε μεταπτυχιακά αλλά και σε σεμινάρια του Executive Development στις εταιρίες και στα πλοία του Green Award ενώ το Deree θα προσφέρει 10% υποτροφία σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Αυτή η προσφορά ισχύει για τους εργαζομένους και τα παιδιά τους όλων των πιστοποιημένων εταιριών και πλοίων.

«Το ALBA και το Deree εκπαιδεύουν τους ηγέτες οραματιστές του αύριο, οι οποίοι θα φέρουν την αλλαγή και θα σχηματίσουν τον μελλοντικό εργασιακό τοπίο», δήλωσε ο κύριος Ματθαίου, Πρόεδρος του Green Award. «Το ‘Business Unusual’ ταυτίζεται με την δέσμευση του ALBA να στοχεύει πάντα ψηλά, και να εργάζεται πυρετωδώς ενάντια σε κάθε αντιξοότητα για την παροχή άριστης εκπαίδευσης. Μέσα σε καιρούς κρίσης σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό αλλά και περιβαλλοντικό επίπεδο, το Deree διατηρεί τα υψηλά ηθικά και εκπαιδευτικά του standards και αναπτύσσει διαρκώς νέα και καινοτόμα προγράμματα σπουδών.»

«Το ALBA έχει δεσμευτεί να εκπαιδεύει με ηθική και φρόνηση τους ηγέτες του αύριο», είπε ο Πρύτανης του ALBA, Δρ. Κωνσταντίνος Αξαρλόγλου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε την αποστολή του Green Award, με την παροχή υποτροφίας στις εταιρίες που πιστοποιεί το Green Award. Είναι μεγάλη η χαρά μας για το γεγονός πως έχουμε το προνόμιο να είμαστε το πρώτο Business School που στηρίζει το Green Award, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες για την κοινωνία»

Ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ. David Horner δήλωσε: “Tα τελευταία χρόνια, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έχει δεσμευτεί και εφαρμόζει ένα πλάνο αποδοτικής βιώσιμης πρωτοβουλίας. Είμαστε περήφανοι που πέρυσι ήμασταν το πρώτο Κολλέγιο ή Πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και το τρίτο στην Αμερική και τον Καναδά που λάβαμε αξιολόγηση STARS. Η στήριξη του Green Award είναι μία εξαιρετική προσθήκη στο συνεχώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο μας όσο αφορά την βιωσιμότητα.»

Το Green Award
To Green Award foundation ιδρύθηκε το 1994. Είναι ένας παγκόσμιος, ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ποιότητας που πιστοποιεί εταιρίες και πλοίο που ξεπερνούν τα standards της ποιότητας, της ασφάλειας και της περιβαλλοντικής απόδοσης.
Οι Πάροχοι Υπηρεσιών του Green Award είναι κυρίως λιμάνια και πάροχοι ναυτιλιακών υπηρεσιών και απονείμουν την πιστοποίηση σύμφωνα με πολύ υψηλά standards. Συνολικά υπάρχουν πάνω από 74 Πάροχοι Υπηρεσιών σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.