09/09/2016

Σπουδές Bachelor's & Master's από το Aegean College

Προπτυχιακά

Το Aegean College, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών Bachelors και Masters, τα οποία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα κορυφαία Κρατικά Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια. Οι σπουδαστές του Aegean College που αποκτούν τους παραπάνω τίτλους έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας από το ΣΑΕΠ (Υπουργείο Παιδείας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Aegean College αποτελεί το μοναδικό Κολέγιο στην Ελλάδα που προσφέρει τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μαιευτικής (BSc (Hons) Midwifery (Applied)/ BSc (Hons) Μαιευτικής) υψηλού επιπέδου.

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έργου η θεωρία και η πράξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες,εξομοιώνοντας τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό πεδίο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενους φορείς, αποκτώντας εμπειρία εργασίας, αλλά και γνωριμίες που συμβάλουν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Aegean College:

Πληροφορίες - Εγγραφές: Πανεπιστημίου 17, Αθήνα τηλ. 210 3211 228
Τώρα και στον Πειραιά: Καραΐσκου 121, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό Θέατρο (είσοδος από Αλκιβιάδου) τηλ. 210 3831 455

Περισσότερες πληροφορίες: Aegean College

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.