02/08/2016

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας

Προπτυχιακά

Η σύνδεση θεωρίας με πράξη και η απόκτηση σύγχρονων γνώσεων είναι το κλειδί της επιτυχίας στον κόσμο της τεχνολογίας. Για όλους εμάς στο Mediterranean College εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις σπουδές Μηχανικών και εξασφάλισε αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο στην ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Univesity of Derby, στο Mediterranean College. To 1ο και μοναδικό Bachelor Μηχανολογίας στην Ελλάδα. Παρακολούθησε το πρόγραμμα:

BSc (Hons) Mechanical Engineering
Γιατί:

  • Σε συνεργασία με ένα από τα καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, το University of Derby, το Mediterranean College σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το μοναδικό στην Ελλάδα Bachelor στην ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού.
  • Το πτυχίο οδηγεί σε δικαίωμα εγγραφής στο Engineering Council της Μ. Βρετανίας και πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα (με master και εμπειρία).
  • Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένο τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Ελληνική νομοθεσία, γεγονός που επιτρέπει στους αποφοίτους να εργαστούν σε όποια χώρα επιθυμούν και τους διευκολύνει στη διαδικασία αναγνώρισης της επαγγελματικής ισοδυναμίας του πτυχίου τους στην Ελλάδα.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνώσεις Management, Εταιρικής Ευθύνης και Περιβάλλοντος, δεξιότητες που αναζητά η σύγχρονη αγορά.
  • Δίνει έμφαση σε μαθήματα σχεδίου, σχεδιασμού και μοντελοποίησης με τη χρήση σύγχρονων σχεδιαστικών εργαλείων.
  • Παρέχεται άρτια υλικοτεχνική υποδομή σε ιδιόκτητα και εξωτερικά εργαστήρια και ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών (πρακτική άσκηση, projects φοιτητών).

Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College:
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr
info@medcollege.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.