18/07/2016

Σπουδές Παιδαγωγικών από το Mediterranean College και το University of Derby

Προπτυχιακά

Το BΑ (Hons) in Early Childhood Studies που προσφέρει το Mediterranean College μέσω του University of Derby δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανεξάρτητη μάθηση και στο συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε διάφορα παιδαγωγικά πλαίσια, με την υποστήριξη του δικτύου συνεργαζόμενων εκπαιδευτηρίων και φορέων του Mediterranean College.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 3 έτη και ξεκινά τον Οκτώβριο 2016.

Γιατί να επιλέξετε να σπουδάσετε Προσχολική Αγωγή στο Mediterranean College.
Γιατί:

  • Το University of Derby, σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2015), βρίσκεται στην 21η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων στις επιστήμες της Εκπαίδευσης, ενώ κατέχει την 1η θέση στην Ελλάδα μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στη χώρα μας στον τομέα αυτό.
  • Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ελληνικά (1ο μισό) και στα αγγλικά (2ο μισό), ώστε οι φοιτητές να εισάγονται ομαλά στις σπουδές στην αγγλική γλώσσα. Τα ειδικά μαθήματα αγγλικών στο 1ο και 2ο έτος είναι σχεδιασμένα για την Επιστήμη της Εκπαίδευσης (ορολογία) και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του αγγλόφωνου τμήματος του προγράμματος (οι φοιτητές δε χρειάζονται επιπρόσθετα μαθήματα εκτός Κολλεγίου). Οι απόφοιτοι του προγράμματος, ως κάτοχοι πτυχίου Βρετανικού πανεπιστημίου, έχουν τελειοποιήσει τα αγγλικά τους και οι γνώσεις τους στη γλώσσα πιστοποιούνται σε επίπεδο Proficiency.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποχρεωτική πρακτική άσκηση με οργανωμένη εποπτεία και δημιουργία portfolio, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με το Κολλέγιο εκπαιδευτικών κέντρων.
  • Οι πρακτικές γνώσεις των φοιτητών ενισχύονται με τα μαθήματα Εικαστικών & Δημιουργικής Απασχόλησης που διεξάγονται στο εξοπλισμένο Παιδαγωγικό Εργαστήριο της Σχολής.
  • Το πρόγραμμα δεν περιέχει γραπτές εξετάσεις. Οι φοιτητές αξιολογούνται με εναλλακτικούς τρόπους, όπως γραπτές εργασίες, παρουσιάσεις, on line tests, portfolio πρακτικής άσκησης.

- Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών του Mediterranean College:

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Mediterranean College.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.