11/07/2016

ΜΒΑ στο 1ο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα

Μεταπτυχιακά

Το ΜΒΑ είναι το σημείο αναφοράς του επιτυχημένου manager στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο και φιλοδοξεί να αποτελέσει τη θερμοκοιτίδα των ηγετών του μέλλοντος.

To MBA Global του University of Derby είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του διοικητικού στελέχους για διευρυμένη αντίληψη όλων των λειτουργιών μιας επιχείρησης, ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και προσαρμογή στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Στη διάρκεια του προγράμματος, οι φοιτητές εξετάζουν ζητήματα όπως η στρατηγική των επιχειρήσεων, η επιχειρησιακή έρευνα, η λήψη αποφάσεων κ.α., μελετώντας παράλληλα την εφαρμογή τους σε πραγματικές περιπτώσεις από τον εργασιακό τους χώρο. Επιστέγασμα του προγράμματος είναι η διεκπεραίωση διπλωματικής εργασίας, μέσα από την οποία οι φοιτητές αναπτύσσουν περαιτέρω τις ικανότητές τους στην έρευνα και την επίλυση προβλημάτων.

Κάνε το MBA σου στο Mediterranean College και το University of Derby γιατί είναι:
- Το δημοφιλέστερο ΜΒΑ στην Ελλάδα, με περισσότερους από 150 φοιτητές.
- Αναγνωρισμένο πτυχίο από το University of Derby, το 1ο σε κατάταξη βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα σε σπουδές Business (Guardian University Guide 2016).
- Το μοναδικό Διεθνές MBA στην Ελλάδα, με έμφαση στις λειτουργίες της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στις διεθνείς αγορές.
- Πιστοποιημένο από το CMI (Chartered Management Institute) της Βρετανίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Mediterranean College.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.