05/07/2016

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει επιδότηση διδάκτρων και παράλληλα ανανεώνεται

ΙΕΚ

Ενόψει της περιόδου των εγγραφών, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προετοιμάζεται να υποδεχτεί τους νέους του σπουδαστές .

Λόγω της δυσβάστακτης κοινωνικοπολιτικής κατάστασης, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μείωση διδάκτρων, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τους νέους που έχουν όραμα και στόχο στη ζωή τους και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν οικονομικά.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου προεγγραφών για τα νέα τμήματα του Οκτωβρίου 2016. Καλεί τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν άμεσα την προεγγραφή τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να σπουδάσουν στο ΙΕΚ με τις αρτιότερες υποδομές και τις περισσότερες διεθνείς βραβεύσεις εκπαιδευτικής υπεροχής, με 40% μειωμένα δίδακτρα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, προσφέρει σε όλους τους νεοεγγραφόμενους σπουδαστές, έκπτωση στα δίδακτρα αλλά όχι και στο επίπεδο σπουδών τους!

Ο ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός, με τον μεγαλύτερο αριθμό σπουδαστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Κρήτη, πρόκειται να προβεί σε ανανέωση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών, σε δημιουργία εξειδικευμένων ταχύρρυθμων προγραμμάτων και σε επέκταση των State- of - the - Art εγκαταστάσεων πανελλήνιας υπεροχής που διαθέτει.

Παράλληλα, η συνεχής έρευνα και η διαρκής επαφή με κορυφαίες Εταιρίες – Ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, δίνουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και στους σπουδαστές του, το προβάδισμα και στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Διαβάστε επίσης