01/07/2016

Η νέα εποχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Δημοσιογραφία ξεκινά…

ΙΕΚ

Ο κορυφαίος των ΜΜΕ Κώστας Χαρδαβέλλας οδηγεί στην κορυφή όσους επιλέξουν ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Στροφή στη νέα εποχή της Δημοσιογραφίας κάνει με αποφασιστικά βήματα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, παραδίδοντας το τιμόνι του Τομέα Επικοινωνίας και ΜΜΕ,σε έναν από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους της Ελλάδας, τον Κώστα Χαρδαβέλλα,και σε μια ομάδα έγκριτων δημοσιογράφων και κορυφαίων προσωπικοτήτων των media.

Η Δημοσιογραφία αλλάζει και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανοίγουν την πόρτα στο δημοσιογράφο του μέλλοντος, εμπλουτίζοντας τα προγράμματα σπουδών, αναβαθμίζοντας το επίπεδο εκπαίδευσης και αναθέτοντας τη διδασκαλία των σπουδαστών σε έμπειρους δημοσιογράφους με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία τόσο στην έντυπη όσο και στην τηλεοπτική και ηλεκτρονική δημοσιογραφία.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανεβάζει ψηλά τον πήχη στις σπουδές Δημοσιογραφίας και αναπτύσσει ένα περιβάλλον εκπαίδευσης αντάξιο των προσδοκιών όλων των νέων που ονειρεύονται να γίνουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, γιατί θα βρεθούν δίπλα σε κορυφαίους.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ θα βρουν ένα επίπεδο εκπαίδευσης χωρίς ιστορικό προηγούμενο στον κλάδο της Δημοσιογραφίας, που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς, εκκολαπτόμενους συντάκτες, παρουσιαστές, ρεπόρτερ ή αθλητικογράφους!

Η εν λόγω αναβάθμιση στις σπουδές του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ που θα παρέχει από το προσεχές ακαδημαϊκό έτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, αφορά σε:
- Διετείς σπουδές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ
- Executive Diploma in Digital Journalism (ΗλεκτρονικήΔημοσιογραφία)
- Ταχύρυθμα προγράμματα εξειδίκευσης στα ΜΜΕ

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσων νέων επιλέξουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για σπουδές Δημοσιογραφίας, είναι η πρακτική τους άσκηση–με τις καλύτερες προοπτικέςεπαγγελματικής αποκατάστασης- στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα MME της χώρας μας (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά, sites).

Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Διαβάστε επίσης